SUR-RON LIGHTBEE-S

220

Koppelvermogen van tot wel 220 N.m

1250

Wielbasis van slechts 1250mm, licht en snel

220

Grondafstand van 220mm

Sur-RON Light bee S

[ALGEMEEN VERHAAL] Deze SUR-RON Road Legal Version is een sensatie zonder concurentie door z’n opvallende design en uitrusting. Deze elektrische bromfiets is goedgekeurd voor de openbare weg en heeft een maximale openbare weg snelheid van 45km/u. De aandrijving is met een kevlar-riem en sterke ketting waardoor er sprake is van een optimale krachtoverbrenging die het hoge motor toerental omzet in een krachtig koppel. Die kracht wordt geleverd door een 3.000 watt motor (6000watt piek vermogen) met een max. koppel tot wel 200Nm. De 60v 32Ah Lithium accu met de Panasonic cellen is in slechts 2,5 tot 3 uur opgeladen.

SUR-RON Light Bee S OPTIES

De SUR-RON Light Bee S is beschikbaar in twee verschillende kleurvarianten. Deze zijn zwart / grijs. Verders kent de Light Bee S veel kenmerken van de Light Bee off-road versie.

KENMERKen

Krachtig

Met behulp van de krachtige motor kan veel terrein overwonnen worden. Dit model is geschikt voor jeugd maar blijft krachtig in alles wat het doet.

Kleiner

Het model is van lichtgewicht en is extra compact. Het model is kleiner maar daardoor extreem wendbaar.

Robuust

Met een SUR-RON kun je uitgaan van de beste bouwkwaliteit. Daardoor is dit model laag in onderhoud, zelfs bij off-road gebruik.

KLEIN MAAR KRACHTIG

De elektrisch-aangedreven middenmotor van Sur-Ron en de hoge vermogen-gewichtsverhouding versnellen rijders moeiteloos tot snelheden tot 75 km/u waardoor alle concurrenten achterblijven (begrenst op 45 km/h voor de road legal uitvoering).

Met een piekvermogen van 6kW en rond de 50 kg gewicht heeft de Sur-Ron een ideale verhouding tussen vermogen, kracht en gewicht. De middenmotor aangedreven Sur-Ron heeft een piekvermogen van 34 Nm die doormiddel van de dubbele overbrenging tot meer dan 200 Nm op het achtewiel zet , dit koppel versnelt de Sur-Ron moeiteloos tot snelheden tot 75 km/u waardoor alle concurrenten achterblijven. In de eco-modus kunt u een bereik verwachten van maximaal ongeveer 100 kilometer bij 35 kilometer per uur doorsnee. Het rijden in stadsverkeer met start-stop bedrijf is door de toegepaste X controller een genot en deze controller laad de accu op tijdens vertragen z.g. “ReGen” afkorting van regenerate, waardoor de remblokjes gespaard worden.

De sportmodus is een ware “race”-modus, daarmee kan je op paden en enduro-circuits als een pro de grenzen van je kunnen uitzoeken. Dit genot zal meer power uit je accu halen en dat verkort het bereik. Toch zal 40-60 km mogelijk zijn bij volledige lading in ieder geval wordt de smile faktor verdubbeld.

GEBOUWD VOOR GROTE PRESTATIES

Intersect TR achtervering link – Onafhankelijk gepatenteerd voor progressieve compressie. Geavanceerde tractie gecombineerd met de serieuze veerweg van een volledig instelbare DNM BURNER-RCP 2S-schokdemper. Fijn voor de drempels op de weg, ideaal op paden en enduro-circuits, geen steile berg hoeft men te ontwijken. Tot wel 45 graden helling is geen probleem.

Meer bereik. Meer Kilometers. Meer rijtijd.

De Panasonic-stroombron is de krachtigste op de markt in zijn klasse. Het uitneembare geïntegreerde batterijsysteem is super gebruiksvriendelijk: het verbergt de batterij volledig in het frame voor bescherming is eenvoudig te verwijderen met een sleutel hiervoor is geen gereedschap nodig. Hi Power 60 Volt 32AH-batterij met 18650 Panasonic-cellen, krachtige BMS, 4-temperatuursensoren met realtime monitoring, met geintergreerd “state of charge” LCD-scherm. Geavanceerde architectuur voor hoge laadcapaciteit, uitstekende levensduur, ingebouwde veiligheid en betrouwbaarheid. De accu LCD- meter: verlicht tijdens gebruik of tijdens het opladen, of druk gewoon op een knop om op elk moment nauwkeurig uw laadniveau te controleren. De acculader is een kwaliteitslader en is van cruciaal belang om de lithium-ion accu een lange levensduur te geven. De acculader van Sur-Ron, heeft een kleine fan en laad betrouwbaar en consistent uw Li-ion-pakket. Het 10A snel opladen gebeurt veilig met maximaal 67,2 VDC op de uitgang. U kunt de accu in de Sur-Ron bike opladen of de accu verwijderen om het opladen elders te doen. Met een laag geluidsniveau is de volledige oplaadtijd 2.5 a 3 uur dit kan via elke geaarde huisstekker.

DOWNLOAD TECHNISCHE SPECIFICATIES

Benieuwd naar alle details? Download dan hier de technische specificaties in PDF vorm.